Monica Zinca - Touched Romania

Pentru ca mamele si copiii sa ramana impreuna

1,050 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei dragi,

Pe 12 Februarie va fi ziua mea. De nu ar fi situatia actuala,ne-am vedea cu drag la povesti ? Dar cum pandemia ne tine in case, va pot pot imbratisa doar de la distanta fizica si multumi pentru fiecare urare. Ce nu poate pandemia, este sa ne tina departe unii de altii. Cu inima putem pastra apropierea intacta ?

Anul acesta, ca si in alti ani, IMI DONEZ ZIUA DE NASTERE! Asta inseamna ca nu voi primi cadouri de la voi, ci va rog pe fiecare in parte sa DONATI in contul asociatiei TOUCHED ROMANIA, orice suma pe care ati folosi-o pentru cadoul meu ? De ce imi donez ziua de nastere asociației TOUCHED ROMANIA? Pentru ca am lucrat ca psihoterapeut cu mamele din centrul Maternal "Casa Agar" si stiu ca aceste femei-mame care vin din ABUZ au nevoie de sprijin pentru a-si reface viata dupa ce au fost umilite si fortate sa stea in relatii abuzive ani de zile.

Mai multe informatii despre asociația TOUCHED ROMANIA aflati de pe www.touchedromania.org. Stiti si ca eu am trait abuzul in toate formele lui si nevoia cea mai mare pe care o aveam atunci era de CINEVA CARE SA MA AJUTE SA PLEC!

Acum ai si tu sansa sa ajuti o femeie-mama sa isi recastige increderea si libertatea, donand o suma cat de mica spre centrul maternal "Casa Agar"! Va multumesc si va incurajez pe toti sa mergeti sa visitati centrul si sa discutati cu directoarea acestui centru despre alte proiecte pe care le demareaza. Poate va puteti implica si altfel in a ajuta femeile-mame sa fie libere si sa-si creasca sanatos copiii


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Touched Romania

Touched Romania ajuta mamele si copiii in dificultate, victime ale violentei domestice si abuzului  sa ramana impreuna.

Sustine un copil in Casa Agar!

Casa Agar ofera adapost, hrana, consiliere si tot ce este necesar pentru mamele si copiii in dificultate, victime ale abuzului, violentei in familiei si excluziunii sociale pentru a ii ajuta sa se reintegreze in societate.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

Anonymous

1,000 RON
Un cadou de mărțișor :)
01 Mar 2021

Natalia Ungureanu

50 RON
La Multi Ani! Sa fii sanatoasa!
10 Feb 2021