Raluca Zdrobis - Touched Romania

Alerg impotriva violentei domestice

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Raluca Zdrobis si pe 4 octombrie 2015 alerg la Raiffeisen Bucharest Marathon pentru a sustine misiunea Touched Romania.

Alerg pentru toate mamele care isi cresc copiii singure. Alerg pentru toate victimele violentei domestice. Alerg pentru toti copiii care au nevoie de o sansa pentru a ramane alaturi de familiile lor. Alerg pentru a sustine lupta impotriva violentei, impotriva abandonului infantil, impotriva nepasarii. Poti alerga si tu impreuna cu mine donand! Orice suma, oricat de mica, inseamna o sansa in plus pentru ca un copil sa ramana alaturi de mama lui, inseamna o sansa in plus pentru o femeie sa scape de violenta, inseamna o sansa in plus la fericire pentru o familie.

Poti sustine Asociatia Touched Romania si eforturile acesteia in lupta cu violenta domestica si abandonul.

Doneaza! Gestul tau conteaza! Gestul tau face o diferenta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Touched Romania

Touched Romania ajuta mamele si copiii in dificultate, victime ale violentei domestice si abuzului  sa ramana impreuna.

Sustine un copil in Casa Agar!

Casa Agar ofera adapost, hrana, consiliere si tot ce este necesar pentru mamele si copiii in dificultate, victime ale abuzului, violentei in familiei si excluziunii sociale pentru a ii ajuta sa se reintegreze in societate.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

1 Donatii

Silvia Horlescu

50 RON
01 oct 2015