Cristi Secareanu - Touched Romania

Pentru ca mamele si copiii sa ramana impreuna!

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cea mai veche preocupare a omului este legata de suflet, despre cum sa ne mentinem un echilibru ca mai apoi sa ne gasim o fericire interioara. Sunt mai bine de o mie de ani de cand toti cei care au aprofundat acest subiect spun acelasi lucru, in primul rand ofera, iubeste. Vin la Casa Agar pentru a le oferi atat celor de acolo, cat si in mod imlicit mie, acea iubire care duce la un echilibru interior. Iubirea ti-o manifesti nu doar prin empatie, poti sa o manifesti prin ajutor la treburile de zi cu zi, prin donatie, prin orice simti ca ii poate aduce celuilalt un zambet seara, inainte sa adoarma.

Alerg in incercarea de a face mai cunoscut acest centru maternal cu speranta ca cei ce sunt gazduiti acolo vor pleca pe un alt drum al vietii si candva vor privi in urma cum viata lor a luat o cotitura frumoasa, poate uneori de nesperat.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Touched Romania

Touched Romania ajuta mamele si copiii in dificultate, victime ale violentei domestice si abuzului  sa ramana impreuna.

Sustine un copil in Casa Agar!

Casa Agar ofera adapost, hrana, consiliere si tot ce este necesar pentru mamele si copiii in dificultate, victime ale abuzului, violentei in familiei si excluziunii sociale pentru a ii ajuta sa se reintegreze in societate.

3 Donatii

30 sep 2016

El Fatih Abu Samra

50 RON
O viață minunată!
30 sep 2016
30 sep 2016