Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Elena Macovei Touched Romania

100% Complete
650 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Touched Romania

Touched Romania ajuta mamele si copiii in dificultate, victime ale violentei domestice si abuzului  sa ramana impreuna.

Casa Agar ofera adapost, hrana, consiliere si tot ce este necesar pentru mamele si copiii in dificultate, victime ale abuzului, violentei in familiei si excluziunii sociale pentru a ii ajuta sa se reintegreze in societate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

500 RON
La mulți ani!
04 Jan 2024
La Multi Ani!
07 Dec 2023
La Multi Ani, Elena! Iti multumim frumos pentru ca iti donezi ziua de nastere, cauzei dragi mie! Sa fii sanatoasa si te mai asteptam sa vii la facut zacusca!
23 Nov 2023
Dragă Elena, La mulți ani cât mai fericiți și sănătoși! Ești o minune de om și mă bucur mult să te cunosc. Să ai un an plin de zâmbete și și să-i molipsești pe toți cei din jur cu faptele tale bune!
21 Nov 2023
Elena Macovei : Touched Romania
Cel mai frumos cadou de ziua mea