Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Mihaela Vulpe Touched Romania

66.9% Complete
1,338 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu te face sa te simti mai implinit si mai frumos sufleteste  decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta,  am hotarat sa imi "donez"  ziua de nastere catre Asociatia Touched Romania ! Este o asociatie care merita din plin, o asociatie care are oameni frumosi si dedicati, care ajuta mamicile si copii, sa iasa dintr-un mediu abuziv si violent, si sa-i puna inapoi, in siguranta,  pe un fagas corect al vietii, asociatie pe care o ajut si eu din toate puterile mele! 

Stiu ca stiti ca sunt implicata in tot felul de proiecte de voluntariat, asa ca cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face de ziua mea,  este să fiti alături de mine, ca si pana acum,  și, în loc să îmi faceti un cadou, să redirectionati  banii către acestă cauză.

Împreună putem mai mult si mai bine!

Va multumesc din suflet ca sunteti mereu alaturi de mine !

PS:  Dacă va place ideea,  va puteti dărui ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața voastra pe dar.galantom.ro! Iar daca o sa alegeti Touched Romania, o sa faceti copii fericiti si mamicile un pic mai linistite! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Touched Romania

Touched Romania ajuta mamele si copiii in dificultate, victime ale violentei domestice si abuzului  sa ramana impreuna.

Casa Agar ofera adapost, hrana, consiliere si tot ce este necesar pentru mamele si copiii in dificultate, victime ale abuzului, violentei in familiei si excluziunii sociale pentru a ii ajuta sa se reintegreze in societate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Anonymous

500 RON
La mulți ani cu sănătate!
01 Sep 2022

Anonymous

200 RON
03 Aug 2022
La multi ani cu sanatate, alaturi de cei dragi!
12 May 2022

Anonymous

303 RON
11 May 2022
Multa sanatate!
11 May 2022

Anonymous

100 RON
11 May 2022

Natalia Ungureanu

100 RON
Mihaela, esti un om minunat! Ma bucru mult sa te cunosc! Nu stiu cum ai atata putere si determinare! Sa fii sanatoasa si sa te binecuvinteze Dumnezeu cu tot ce iti doresti tu si ce e bine pentru tine si familia ta!
02 May 2022