Pentru ca mamele si copiii sa ramana impreuna

 

Alina Sava Touched Romania

100% Complete
1,500 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In urma cu 6 ani, cand i-am cunoscut pe cei de la Casa Agar- Asociatia Touched Romania, am aflat ca bugetul pentru alimente, pe luna, pentru un copil era de 300 lei. Intre timp lucrurile nu s-au schimbat prea mult, iar pe langa mancare, imbracaminte, medicamente, rechizite, etc. un copil are nevoie de educatie, sustinere, afectiune, intelegere, ascultare, siguranta si indrumare, adica lucruri ce nu au pret.

Stiu ca nivelul unei natiuni depinde de nivelul de educatie a fiecarei generatii in parte si daca este ceva ce putem face pentru viitor, este sa ne implicam in facilitarea unei vieti mai bune pentru cei care au reala nevoie. In fiecare an am adus la cunostinta prietenilor si colaboratorilor despre nevoile celor de la Casa Agar in speranta ca vom pune umarul la redresarea emotionala si financiara a  mamelor si copiilor, victime ale violentei domestice.

Asadar, am rugamintea ca toate atentiile si florile pe care doriti sa mi le oferiti de ziua mea sa fie sub forma de donatie direct in contul lor, voi fi extrem de recunoscatoare! 

Va multumesc pentru tot si am incredere ca putem sa reconstruim lumea, in fiecare zi,  prin puterea exemplului, non-judecata si iubire. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Touched Romania

Touched Romania ajuta mamele si copiii in dificultate, victime ale violentei domestice si abuzului  sa ramana impreuna.

Casa Agar ofera adapost, hrana, consiliere si tot ce este necesar pentru mamele si copiii in dificultate, victime ale abuzului, violentei in familiei si excluziunii sociale pentru a ii ajuta sa se reintegreze in societate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Anonymous

725 RON
03 Dec 2021

Ioana Florea

75 RON
La multi ani! 🤗
03 Jun 2021

Anonymous

50 RON
Alinarea pe care o imparti sa o resimti mereu! La multi ani, Alina!
03 Jun 2021

Anonymous

70 RON
La multi ani, cu bucurii si realizari exceptionale! 🐰🍬🎡🤩🥳🍀🥂
03 Jun 2021

Adriana Rus

50 RON
03 Jun 2021

Rocsana Marin

150 RON
La multi ani super sanatosi, fata draga! <3
03 Jun 2021
La mulți ani cu sănătate și noroc fata frumoasă cu suflet bun.
02 Jun 2021

Anonymous

150 RON
26 May 2021

Anonymous

80 RON
Happy birthday!!! 💐🎂
20 May 2021
La Multi Ani, in avans! Sa fii sanatoasa, bucuroasa si cat mai multe vise implinite!
19 May 2021
Alina Sava : Touched Romania
Pentru ca mamele si copiii sa ramana impreuna