PWN Romania Professional Womens's Network - Touched Romania

Pentru ca mamele si copiii sa ramana impreuna

300 RON Donatii stranse
6% Complete
5,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dă valoare gândurilor bune!

Cu ocazia petrecerii de Crăciun a PWN România, am hotărât să transformăm gândurile noastre bune de sărbători în ajutor pentru cei aflați la nevoie. Așadar, vă propunem să contribuiți la o cauză minunată, care ajută femeile aflate în situații critice și pe copiii acestora.

Am ales Touched Romania și Casa Agar pentru că doar ajutând mamele de astăzi, cei mici pot cunoaște bucuriile copilăriei. Programul Centrului Maternal – Casa Agar, oferă tinerelor mame o alternativă la abandonul propriilor copii, oferindu-le adăpost, sprijin material și suport psiho-terapeutic până la rezolvarea situației lor.

 Alege și tu să oferi bucurie și donează!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Touched Romania

Touched Romania ajuta mamele si copiii in dificultate, victime ale violentei domestice si abuzului  sa ramana impreuna.

Sustine un copil in Casa Agar!

Casa Agar ofera adapost, hrana, consiliere si tot ce este necesar pentru mamele si copiii in dificultate, victime ale abuzului, violentei in familiei si excluziunii sociale pentru a ii ajuta sa se reintegreze in societate.

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

2 Donatii

Anonymous

150 RON
23 Dec 2020

Anonymous

150 RON
21 Dec 2020