Touched Romania

Touched Romania

Our mission

Touched Romania ajuta mamele si copiii in dificultate, victime ale violentei domestice si abuzului  sa ramana impreuna. Serviciile sociale oferite  includ adapost suport material si emotional, consiliere psihologica si juridica, orientare scolara si profesionala si un program de reintegrare sociala.

Programele noastre sunt:

- Centrul Maternal Casa Agar ofera servicii sociale rezidentiale si un program de reintegrare sociala

- Programul de voluntariat in spitale si institutii pentru copiii abandonati si/sau grav bolnavi.-Programul de asistenţă maternală „Suflete Micuţe”

- Intreprinderea sociala  „Touched Collection”

- Proiect pentru ajutorarea familiilor sarace din comunitate „Dar din dar”

- Sustinerea unui grup de 20 de copiii in dificultate la gradinita si cresa

- Centrul de Reintegrare sociala si Consiliere a victimelor abuzului, violentei domestice si excluziunii sociale 

[ Show more ]

Projects

Touched Romania
Sustine un copil in proiectul "Suflete Micute"
Asociatia Touched Romania ofera, pe langa alocatia lunara de hrana a copiilor, medicamente, hainute si rechizite pentru gradinita, consiliere pentru asistentii maternali si un mediu placut si prietenos unde acestia se pot intalni si schimba impresii despre cresterea copiilor.  
Touched Romania
Sustine un copil in Casa Agar!
Casa Agar ofera adapost, hrana, consiliere si tot ce este necesar pentru mamele si copiii in dificultate, victime ale abuzului, violentei in familiei si excluziunii sociale pentru a ii ajuta sa se reintegreze in societate.
Touched Romania
Solidari cu Ucraina
Suntem solidari cu vecinii noștri din Ucraina și conform misiunii noastre, extindem ajutorul nostru către refugiații, mame și copii în dificultate, care ajung în țara noastră.
Touched Romania
Dar din Dar
Asociatia Touched Romania ajuta peste 200 de familii vulnerabile cu pachete alimentare, meditatii pentru copii, suport si asistenta pentru depasirea situatiilor de criza pe care le experimenteaza.
Touched Romania
Voluntar pentru destine
Infiinţat în 2002 acest program are ca scop reducerea diferenţelor fizice, emoţionale, de educaţie care rezultă în urma instituţionalizării copiilor  şi ajutorarea celor abandonaţi în spitale sau cu afecţiuni medicale grave.

Evenimente fundraising

Sustine un copil in proiectul "Suflete Micute" @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Solidari cu Ucraina @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2022

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Sustine un copil in Casa Agar! @ Mărțișor Galantom ~ 2022

Te invităm ca anul acesta Marțisorul, florile simbol al plimăverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. Fă-ți pagină pentru a-ți dărui Marțișoarele sau cadourile de 8 Martie pe dar.galantom.ro.

Sustine un copil in Casa Agar! @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Dar din Dar @ Paște Galantom - 25 mai 2021
Ultimul an fost unul plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat c
Voluntar pentru destine @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Vezi toate evenimentele29

Fundraising pages

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu te face sa te simti mai implinit si mai frumos sufleteste  decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta,  am hotarat...

66.9% Complete
doneaza pentru Ucraina

  Sunt alaturi de mamele si copiii care au fost nevoiti sa fuga din calea razboilui nemilos. Criza refugiatilor se va intinde pe o perioada mai lunga,...

100% Complete
pentru ca mamele si copiii sa ramana impreuna

    Dragi prieteni, ca in fiecare an, aleg sa imi donez ziua mea de nastere, 1 februarie, unei cauze la care tin mult de tot si care lupta zi de zi ca...

100% Complete
pentru ca mamele si copiii sa ramana impreuna

  Sunt Natasa Ungureanu, lucrez de aproape 17 ani la Asociatia Touched Romania. Doresc sa continui ceea ce fac in vietile mamelor si al copiilor pe ca...

100% Complete
Cel mai frumos cadou de ziua mea

"Copiii sunt cea mai valoroasa resursa a lumii si cea mai mare speranta a ei pentru viitor" John Fitzgerald Kennedy 

100% Complete
pentru ca mamele si copiii sa ramana impreuna

Dragii mei, si anul acesta am ales sa sustin cauza mamelor si a copiilor abuzati care acum se afla in Casa Agar donandu-mi ziua mea de nastere. Va ro...

100% Complete
View all pages75